bedrijven

Even voorstellen
KUNSTWERK Harderwijk is op 20 mei 1995 als kunstuitleen voor particulieren begonnen in Harderwijk. Al snel waren locale ondernemers geïnteresseerd in kunst voor hun kantoor- en werkomgeving waardoor ook een bedrijven uitleen niet lang op zich liet wachten.


Begin 2007 heeft KUNSTWERK, dat toen nog ’t Koetshuis Kunstzaken heette, een bedrijvenkunstuitleen uit Utrecht overgenomen. De naam van het overgenomen bedrijf, KUNSTWERK, werd tevens de nieuwe naam. Het samengaan van de twee bedrijven verenigt twee uitgebreide en complementaire collecties schilderijen; geschikt voor zowel kantoor als voor een privé-omgeving.


Kunstuitleen voor bedrijven:
Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van inrichten van kantoren en bedrijfsgebouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden om van de kunstuitleen gebruik te maken met uw bedrijf. Voor meer informatie betreffende het inrichten van uw bedrijf maken wij graag een afspraak. In een persoonlijk gesprek kan onze collectie en wekwijze nader worden toegelicht. Ook stelt het ons in staat de diverse ruimtes van uw kantoor-, vergader- en werkomgeving te bekijken.


In onze kunstuitleen bieden wij u een ruime keuze aan in kunst, van ruim 150 verschillende kunstenaars in verschillende stijlen, technieken en prijsklasse. Onze kunstcollectie bestaat inmiddels uit ruim 1200 werken. Door ons systeem, de kunstwerken dienen regelmatig gewisseld te worden, kunnen wij u verzekeren dat er altijd wel een kunstwerk bij is wat u aanspreekt. Tevens kunnen wij ‘op maat’ een kunstwerk voor u zoeken als er op dat moment niets passends in onze eigen collectie te vinden is.
U kunt onze collectie bekijken onder 'collectie'.


CONDITIES
Leentermijn:
Voor bedrijven geldt een leentermijn van 1 jaar. KUNSTWERK zorgt voor wisseling van de kunstwerken, natuurlijk in overleg en rekening houdend met uw wensen.


Aan het einde van de leenperiode bestaat de mogelijkheid om een of meer van de kunstwerken die op dat moment in uw bezit zijn aan te schaffen, waarbij het leenbedrag van het betreffende kunstwerk over het afgelopen half jaar in mindering wordt gebracht.


Kosten:
Het jaarlijks te betalen leenbedrag is gelieerd aan de waarde van de kunstwerken die geleend worden en is dus variabel. U kunt echter een limiet aangeven voor het maximaal te besteden bedrag per jaar.


Het leenbedrag bedraagt een percentage van de waarde van de kunstwerken. Hierbij inbegrepen zijn servicekosten; het uitzoeken en ophangen van de kunstwerken, transport- en verzekeringskosten. U ontvangt jaarlijks een factuur bij het aangaan van een nieuwe huurperiode van 12 maanden.


Verzekering:
Alle door ons in uw bedrijf geplaatste kunstwerken zijn door ’t Koetshuis Kunstzaken verzekerd tegen brand en diefstal.


Evenementen verhuur
Ook verhuren wij kunst voor speciale gelegenheden. Heeft u een beurs, een opening of een andere belangrijk evenement, u kunt al vanaf een huurperiode van twee dagen bij ons terecht.


Een zeefdruk als relatiegeschenk:
Geef eens kunst cadeau! Een zeefdruk speciaal voor u gemaakt, natuurlijk ingelijst met een lijst uit ons ruime assortiment.
In onze eigen zeefdrukkerij verzorgen wij al jaren zeefdrukken van diverse kunstenaars. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden.