particulier

Kunstuitleen voor particulieren


In onze kunstuitleen bieden wij u een ruime keuze aan in kunst, van ruim 150 verschillende kunstenaars in verschillende stijlen, technieken en prijsklasse. Onze kunstcollectie bestaat inmiddels uit ruim 1200 werken. Door ons systeem, de kunstwerken dienen regelmatig gewisseld te worden, kunnen wij u verzekeren dat er altijd wel een kunstwerk bij is wat u aanspreekt.


Prijzen:
U kunt een kunstwerk lenen vanaf Ä 15,00 per maand. Van dit bedrag spaart u Ä 6,50 en kunt u een kunstwerk uitkiezen tot maximaal Ä 1000,-. Wilt u meerdere kunstwerken of een kunstwerk dat duurder is dan Ä 1000,- dan komt er voor ieder kunstwerk meer of voor iedere Ä 1000,- meer (voor 1 schilderij) een abonnement bij. U betaalt dan per abonnement Ä15,00 en spaart per abonnement Ä 6,50 per maand. Op deze manier bouwt u een spaartegoed op. Dit spaartegoed kunt u te allen tijde bij ons gebruiken voor het aanschaffen van kunst uit onze collectie. Betaling geschiedt maandelijks per automatische incasso.


Leentermijn:
U mag een kunstwerk maximaal 6 maanden lenen, daarna dient het geruild te worden. Eerder ruilen is altijd mogelijk.


Inschrijving:
Bij inschrijving wordt een eenmalig inschrijfgeld gerekend van Ä15,-. Dit kan per kas (of pin) worden voldaan. Wij vragen u ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


Verzekering:
De kunstwerken zijn verzekerd bij KUNSTWERK tegen brand en diefstal. Glas- of eventueel andere schade is niet bij ons verzekerd. Hiervoor kunt u uw eigen verzekering raadplegen.


BeŽindiging:
U bent te allen tijde gerechtigd het contract te beŽindigen. De automatische incasso wordt dan stopgezet voor de eerstvolgende incassering. Wel dient het kunstwerk voor die tijd bij ons ingeleverd te zijn. Het opgebouwde spaartegoed kan maximaal een jaar blijven staan. Binnen dit jaar dient het te worden gebruikt bij aanschaf van een kunstwerk uit onze collectie. Gebeurt dit niet, dan vervalt het spaarbedrag.


Kunstuitleen voor bedrijven:
Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van inrichten van kantoren en bedrijfsgebouwen. Er zijn verschillende mogelijkheden om van de kunstuitleen gebruik te maken met uw bedrijf. Voor meer informatie betreffende het inrichten van uw bedrijf maken wij graag een afspraak. E.e.a. kan dan in een persoonlijk gesprek worden bekeken en toegelicht. Zie ook Kunstuitleen voor bedrijven.


Kunstcadeaubon:
Een origineel cadeau, een kunstcadeaubon. Deze bon kan gebruikt worden voor het aanschaffen van een schilderij, object of glasobject. Maar ook voor (de aanzet tot) een kunstuitleenabonnement. Wij hebben cadeauabonnementen van 6 maanden, 1 jaar, 1,5 jaar enz. steeds met een tussentijd van 6 maanden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.


Openingstijden:
Zie homepage

Informatie voor bestaande leners:
Incassodata kunstuitleenabonnement 2017:

26 januari - 27 februari - 27 maart - 26 april - 26 mei - 26 juni - 26 juli - 25 augustus - 26 september - 26 oktober - 27 november - 27 december